Delfgauw

Rijschool Delfgauw

Wil jij ook snel jouw rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Rijschool Oscar zorgen wij ervoor dat je op de juiste manier wordt klaargestoomd door een van onze rij instructeurs om jouw rijbewijs te halen. Meld je aan voor een gratis proefles, zodat onze instructeurs kunnen zien hoe je er op dat moment voor staat. Vervolgens wordt er gekeken naar welk pakket het best bij jou past. We willen er natuurlijk voor zorgen dat je uiteindelijk veilig de weg op kan gaan. Wij zijn dé ervaren rijschool in omgeving Delfgauw en zorgen ervoor dat jij straks je rijbewijs hebt  en met plezier terug blikt naar deze mooie ervaring.

 

Motorrijschool Delfgauw

Naast onze autorijlessen, geven wij ook motorrijlessen. Met ons hoge slagingspercentage, onze gepassioneerde personeelsleden en onze garantiepakketten haal jij binnen de kortste keren je motorrijbewijs. Of je nu je theorie wilt behalen, je AVB of AVD, het kan allemaal! Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jij goed voorbereid bent om je AVB en AVD te behalen. Bij onze rijschool kun je kiezen voor een garantie pack motor, dit houdt in dat je een heel motorrijlespakket met onbeperkt lessen, onbeperkt examens, voorrijden examen maar ook helm, kleding en motorlaarzen hebt voor slechts €1500,-. Bekijk al onze pakketten om te kijken welk pakket jou het meest aanspreekt en meld je meteen aan!

 

Motorrijbewijs halen

Het behalen van een motorrijbewijs is net iets anders dan dat van een autorijbewijs, je hebt namelijk 3 certificaten nodig om jouw motorrijbewijs te halen. Dit zijn je theoriecertificaat, je AVB (Algemene voertuig beheersing) en je AVD (Algemene verkeersdeelname). Niet alleen voor je AVB en AVD kun je je voorbereiden bij Rijschool Oscar, maar ook voor jouw theorie. Voordat je deel mag nemen aan het AVD examen, moet je het theorie examen hebben behaald. Ook voor het theorie examen kun jij uiteraard bij ons terecht, wij bieden het garantie pack theorie aan voor slechts €150,- en ook hierbij heb je recht op onbeperkt theorielessen.

 

Vragen over motorrijlessen in regio Delfgauw?

Heb jij nog vragen over de motor rijlessen, autorijlessen of een van onze andere pakketten in regio Delfgauw? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via 06- 15 15 78 78 of stuur een e-mail naar: info@rijschooloscar.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

 

Adres:
Rijschool Oscar
Leyweg 660
2545 GP Den Haag

Rijschoolnummer:
RS4770K8

 

Vraag nu een proefles aan!

Wacht niet langer en meld je direct aan voor een intake-les. We hebben geen wachttijden, dus je hebt binnen twee dagen al je eerste rijles! Zo behaal jij binnen de kortste keren je rijbewijs!

Nu aanvragen!

Whatsapp direct!