Rijschool Delft

Ben jij op zoek naar de perfecte rijschool in Delft? Dan zit je goed bij Rijschool Oscar. Bij onze rijschool in Delft staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak, wij hebben een heleboel ervaren instructeurs en een rijschool met moderne lesmethodes.
Of jij je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, we bieden lessen die specifiek afgestemd zijn op jouw niveau. Wees vooral niet bang om contact met onze rijschool in delft op te nemen, onze rij instructeur is geduldig, vriendelijk en getraind om je te helpen om jouw rijbewijs zo snel mogelijk te behalen!

Bij ons kun je direct beginnen met rijlessen en hebben we geen wachttijden. Rijschool Oscar biedt niet alleen auto rijlessen, voor motor rijlessen ben je bij ons ook zeker op de juiste plek. Het is aangeraden om een proefles te nemen, zodat de instructeur een goede inschatting kan geven van het aantal rijlessen die je nodig hebt om het rijexamen succesvol af te leggen bij het CBR.

We weten dat het behalen van een rijbewijs een belangrijke mijlpaal is en wij zijn er ook heel trots op om onze studenten te ondersteunen bij hun reis naar succes. Met onze hoge slagingspercentage van het CBR en flexibele lestijden is het halen van je rijbewijs gemakkelijk en stressvrij.
Of je nu ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds of in het weekend les wilt volgen, we stemmen ons lesrooster af op jouw wensen om je rijbewijs te halen.
Uw rijbewijs halen is nooit zo makkelijk geweest, kies voor onze rijschool in Delft voor de beste rijlessen die er zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om uw rijlessen te starten bij deze rijschool die u klaarstoomt voor succes!”

 

Rijlessen in Delft

Bij Rijschool Oscar leiden we jou op tot een zelfstandige, veilige, sociale en milieubewuste bestuurder. Het is bij ons mogelijk om zowel wekelijks, als dagelijks lessen te volgen. Alle lessen kunnen worden ingedeeld naar een schema dat past bij jou. We zorgen er dus voor dat jouw rijopleiding voldoet aan je wensen. Daarbij hebben wij geen wachttijden, mocht je snel willen afrijden. Als je snel je rijbewijs wilt halen kan er zelfs binnen 2 weken een examen worden geboekt! Of je nu je autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietsrijbewijs, BE rijbewijs of taxi certificaat wilt hebben, bij Rijschool Oscar Delft is dit allemaal mogelijk. Al onze instructeurs zijn gepassioneerd en leren je graag om zo veilig mogelijk op weg te gaan. Dus ben jij op zoek naar een goede betrouwbare rijschool in Delft?
Maak dan nu een afspraak voor een proefles en je hebt je eerste rijles binnen 2 dagen!

 

Motorrijschool in Delft

Altijd al willen weten hoe het is om vrij te zijn om te gaan waar je maar wilt zonder belemmeringen van die lange files? Naast autorijlessen biedt Rijschool Oscar ook de kans om te slagen voor je motorrijbewijs. Onze Motorrijschool Delft bezit over uitstekende instructeurs, zodat jij optimaal bent voorbereid op je examen van het CBR.
Om je motorrijbewijs te behalen heb je 3 certificaten nodig. Deze bestaan uit een theoriecertificaat, de AVB en de AVD. Niet alleen voor je AVB en AVD kun je je voorbereiden bij Rijschool Oscar, maar ook voor de theorie. Voordat je deel mag nemen aan het AVD-examen, moet je het theorie examen hebben behaald. Bij Rijschool Oscar bieden wij voor slechts 150 euro een theoriecursus aan die je helpt met het behalen van dit certificaat. Hiermee kan je onbeperkt theorielessen en examens doen. Bekijk al onze
 garantiepakketten en meld je direct aan!

 

Vragen over onze rijschool in Delft?

Heb jij nog vragen over rijschool Delft, een andere regio of overige vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! Je kunt ons bereiken via 06- 15 15 78 78 of stuur een e-mail naar:: info@rijschooloscar.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

 

Adres:
Rijschool Oscar
Leyweg 660
2545 GP Den Haag

Rijschoolnummer:
RS4770K8

Vraag nu een proefles aan!

Wacht niet langer en meld je direct aan voor een intake-les. We hebben geen wachttijden, dus je hebt binnen twee dagen al je eerste rijles! Zo behaal jij binnen de kortste keren je rijbewijs!

Nu aanvragen!

Whatsapp direct!