Naaldwijk

Ben jij op zoek naar een rijschool in Naaldwijk? Dan is Rijschool Oscar de beste keuze voor jou! Bij ons kun je direct beginnen met jouw autorijles. Dit betekent dus dat wij geen wachttijden hebben. Rijschool Oscar is niet alleen ervaren op het gebied van autorijlessen, voor motorrijlessen ben je bij ons ook zeker op de juiste plek. Wij raden het wel aan om eerst een gratis proefles te nemen. Op deze manier kan de instructeur een inschatting geven van het aantal rijlessen dat je nodig hebt om het rijexamen succesvol af te leggen. Twijfel dus niet en haal je rijbewijs bij Rijschool Oscar in Naaldwijk!

 

Rijschool Naaldwijk

Bij Rijschool Oscar leiden we jou op tot een zelfstandige en veilige bestuurder. Het is bij onze rijschool in Naaldwijk mogelijk om zowel wekelijks, als dagelijks lessen te volgen. Alle lessen kunnen worden ingedeeld naar een schema dat past bij jou wensen. We zorgen er dus voor dat jouw rijopleiding altijd op maat is. Daarbij hebben wij geen wachttijden, mocht je snel willen afrijden. Vanaf het moment dat we het examen aanvragen is het soms al mogelijk om binnen 2 weken af te rijden. Of je nu jouw autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietsrijbewijs, BE rijbewijs of taxi certificaat wilt hebben, bij Rijschool Oscar in de omgeving Naaldwijk is dit allemaal mogelijk. Al onze instructeurs zijn ervaren en leren jou graag om zo veilig mogelijk de weg op te gaan.

Maak nu een afspraak voor een gratis proefles en je hebt je eerste rijles binnen 2 dagen!

 

Motorrijschool Naaldwijk

Voor een motorrijschool in Naaldwijk ben je bij Rijschool Oscar ook op de goede plek. Altijd al willen weten hoe het is om vrij te zijn om te gaan waar je maar wilt zonder belemmeringen van die lange files? Naast autorijlessen biedt Rijschool Oscar dus ook de kans om te slagen voor je motorrijbewijs. Onze Motorrijschool Naaldwijk bezit over ervaren instructeurs, zodat jij optimaal bent voorbereid op je examen.

 

Motorrijbewijs halen

Om je motorrijbewijs te behalen heb je 3 certificaten nodig. Deze bestaan uit een theoriecertificaat, de AVB en de AVD. Niet alleen voor je AVB en AVD kun je je voorbereiden bij Rijschool Oscar, maar ook voor de theorie. Voordat je deel mag nemen aan het AVD-examen, moet je het theorie examen hebben behaald. Bij Rijschool Oscar bieden wij voor slechts 150 euro een theoriecursus aan die je helpt met het behalen van dit certificaat. Hiermee kan je onbeperkt theorielessen en examens doen. Bekijk al onze garantiepakketten en meld je direct aan!

 

Vragen over rijlessen in de omgeving van Naaldwijk?

Heb jij nog vragen over onze rijlessen, theorie cursussen of heb je misschien nog andere vragen over onze rijschool? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via 06- 15 15 78 78 of stuur een e-mail naar: info@rijschooloscar.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Adres:
Rijschool Oscar
Leyweg 660
2545 GP Den Haag

Rijschoolnummer:
RS4770K8

Vraag nu een proefles aan!

Wacht niet langer en meld je direct aan voor een intake-les. We hebben geen wachttijden, dus je hebt binnen twee dagen al je eerste rijles! Zo behaal jij binnen de kortste keren je rijbewijs!

Nu aanvragen!

Whatsapp direct!