Leidschendam

Ben jij op zoek naar een rijschool waarbij je in Leidschendam en omgeving kan lessen? Dan zit je bij Rijschool Oscar aan het juiste adres. Bij ons zijn er geen wachtlijsten en kun je direct beginnen met jouw rijlessen. Rijschool Oscar biedt niet alleen autorijlessen, maar ook voor motorrijlessen ben je bij ons op de juiste plek. Het is aangeraden om eerst een proefles te nemen, zodat de instructeur een goede inschatting kan geven van het aantal rijlessen die je nodig hebt om het rijexamen succesvol af te leggen.

 

Rijschool Leidschendam

Bij Rijschool Oscar helpen we jou op weg om een zelfstandige, veilige en sociale  bestuurder te worden. Het is bij ons mogelijk om zowel wekelijks, als dagelijks lessen te volgen. Alle lessen kunnen worden ingedeeld naar een schema dat past bij je wensen. Of je nu je autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietsrijbewijs, BE rijbewijs of taxi certificaat wilt hebben, bij Rijschool Oscar in de omgeving van Leidschendam is dit allemaal mogelijk. Al onze instructeurs zijn gepassioneerd en leren je graag om zo veilig mogelijk op weg te gaan.

Maak nu een afspraak voor een gratis proefles en je hebt je eerste rijles binnen 2 dagen!

 

Motorrijschool Leidschendam

Altijd al willen weten hoe het is om vrij te zijn om te gaan waar je maar wilt zonder belemmeringen van die lange files? Naast autorijlessen biedt Rijschool Oscar ook de kans om te slagen voor je motorrijbewijs. Onze Motorrijschool Delft bezit over uitstekende instructeurs, zodat jij optimaal bent voorbereid op je examen. Om je motorrijbewijs te behalen heb je 3 certificaten nodig. Deze bestaan uit een theoriecertificaat, de AVB en de AVD. Niet alleen voor je AVB en AVD kun je je voorbereiden bij Rijschool Oscar, maar ook voor de theorie. Voordat je deel mag nemen aan het AVD-examen, moet je het theorie examen hebben behaald. Bij Rijschool Oscar bieden wij voor slechts 150 euro een theoriecursus aan die je helpt met het behalen van dit certificaat. Hiermee kan je onbeperkt theorielessen en examens doen. Bekijk al onze garantiepakketten en meld je direct aan!

 

Vragen over onze rijschool in omgeving Leidschendam?

Heb jij nog vragen over onze rijlessen in Leidschendam, een andere regio of overige vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via 06- 15 15 78 78 of stuur een e-mail naar: info@rijschooloscar.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

 

Adres:
Rijschool Oscar
Leyweg 660
2545 GP Den Haag

Rijschoolnummer:
RS4770K8

Vraag nu een proefles aan!

Wacht niet langer en meld je direct aan voor een intake-les. We hebben geen wachttijden, dus je hebt binnen twee dagen al je eerste rijles! Zo behaal jij binnen de kortste keren je rijbewijs!

Nu aanvragen!

Whatsapp direct!