test test

Haal je Rijbewijs bij Rijschool Oscar!

Wil je beginnen met autorijles in Den Haag en omstreken? Dan zit je goed bij Rijschool Oscar, dé rijschool voor de regio Haaglanden. Wij hebben geen wachttijden dus je kunt direct beginnen met jouw rijles. Na de proefles kan de instructeur je een goede inschatting geven van de hoeveelheid rijlessen die je nodig hebt om het rijexamen succesvol af te leggen. Wacht dus niet langer met jouw eerste auto rijles.

 

Autorijlessen

Bij Rijschool Oscar is het mogelijk om zowel wekelijks, als dagelijks autorijles te volgen. Alle lessen kunnen worden ingedeeld naar een schema dat past bij jouw wensen. We zorgen ervoor dat jouw rijopleiding afgestemd wordt op maat. Ook hebben wij geen wachttijden, mocht je snel willen afrijden. Wij zorgen ervoor dat we op tijd genoeg examens inkopen zodat jij niet lang hoeft te wachten! Als jij autorijlessen wilt nemen en snel je rijbewijs in bezit wilt hebben ben je goed terecht gekomen bij Rijschool Oscar in de regio Den Haag.

 

Proefles auto

Het nemen van een proefles in de auto is voor ons een goede manier om in te schatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te behalen. We willen je natuurlijk zo veilig mogelijk de weg op sturen. Uiteraard is elke leerling anders en heeft de een meer tijd nodig dan de andere. Wacht niet langer en meld je direct aan voor een  intake-les. Ook hiervoor zijn er geen wachttijden, dus heb je binnen 2 dagen al je eerste autorijles! Bij Rijschool Oscar zorgen we ervoor dat je snel en gemakkelijk je rijbewijs kunt halen. Ook doen wij er alles aan om deze ervaring zo leuk mogelijk voor je te maken. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij welk pakket het beste bij jou past nadat je een proefles hebt gehad.

 

Theoriecursus

Voordat je aan het rijexamen mag deelnemen, moet je je theorie-examen halen. Gelukkig heeft Rijschool Oscar ook tijdens je auto rijlessen geven wij ook theorie cursussen. Zo is dit theoriecertificaat zo in de pocket!

 

Het Examen

Het examen vindt plaats bij het CBR. Hier maak je kennis met de examinator. Er wordt besproken wat je kunt verwachten. Vervolgens gaan we het parkeerterrein op, naar de auto. De examinator stelt je vragen over de auto, zoals waar je de koelvloeistof bijvult. Dan start de examenrit, van +-50 minuten. De examinator geeft aanwijzingen welke route je moet rijden. Hij let tijdens de rit op:

  • Kijkgedrag
  • Controle over de auto
  • In- en uitvoegen
  • Kennis van de verkeersregels

Ook moet je twee bijzondere verrichtingen uitvoeren. Hij kiest uit meerdere opdrachten die wij tijdens de les hebben geoefend onder andere:

  • Achteruit Parkeren
  • Stop & Go
  • Keren Doormiddel Van Drie Keer Steken
  • Bocht Achteruit Rijden
  • Recht Achteruit Rijden
  • Hellingproef

Belangrijk is vooral dat je goed kijkt en je richtingaanwijzers gebruikt. Je route eindigt altijd weer bij het CBR. Hier wordt het examen besproken. Je hoort meteen of je geslaagd bent.

 

Waarom Rijschool Oscar?

Wanneer je kiest voor autorijles bij Rijschool Oscar, dan kies je voor autorijlessen van een ervaren instructeur. Onze rijinstructeurs worden continu bijgeschoold en zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste wetten, regels en natuurlijk de eisen waaraan je moet voldoen om het rijbewijs te halen. Hierdoor kunnen we als rijschool ook de meest effectieve rij lesmethodes aanbieden. De lessen zijn ontspannen en je leert in je eigen tempo het voertuig kennen. We oefenen alle bijzondere verrichtingen die je voor je examen moet kunnen. Wanneer je er klaar voor bent gaan we examenroutes rijden. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op het examen.

 

Vragen over autorijlessen in de regio Den Haag of over een proefles?

Heb jij nog vragen over de autorijlessen, vragen over de proefles of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via Whatsapp 06 15 15 78 78  &  070 331 00 08 of stuur een e-mail naar: info@rijschooloscar.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Adres:
Rijschool Oscar
Loevensteinlaan 478
2533 CG Den haag

Rijschoolnummer:
4770K8

Direct aanmelden!

Exclusief btw

goedkope-autorijlessen-den-haag

Vraag nu een proefles aan!

Wacht niet langer en meld je direct aan voor een intake-les. We hebben geen wachttijden, dus je hebt binnen twee dagen al je eerste rijles! Zo behaal jij binnen de kortste keren je rijbewijs!

Nu aanvragen!

Whatsapp direct!