AVD

Nadat je bent geslaagd voor je AVB, kun je doorgaan met je AVD rijbewijs. AVD staat voor Algemene Verkeersdeelname. Hierbij leer je om veilig deel te nemen aan het verkeer met de motor. Om het AVD examen af te mogen leggen dien je natuurlijk je het theoriecertificaat voor categorie A te hebben behaald.

 

AVD motor

Als het goed is heb je de motor volledig onder controle en kun je de weg op met de motor. Om je rijbewijs te halen dien je dit onderdeel te behalen. Tijdens de motorrijlessen bij Rijschool Oscar wordt je getraind om goed te kunnen anticiperen in het verkeer. De kwetsbaarheid van een motorrijder is een cruciaal onderdeel van de deelname aan het verkeer. Je wordt getraind om alle verkeerssituaties onder controle te hebben. Elke les kom je een stap dichterbij je rijbewijs. Ook krijg je uitgebreide feedback per les om jezelf te kunnen ontwikkelen. Daarnaast hoef je ook nooit lang te wachten op je AVD examen, omdat wij slim examens inkopen. Je kunt dus zo snel mogelijk je AVD rijbewijs halen!

 

Examen

Het examen start met een kennismaking met de examinator. Hij/zij legt je uit hoe het examen verloopt. Natuurlijk moet je een geldig identiteitsbewijs meenemen naar het examen en moeten je documenten goedgekeurd zijn.

Het AVD motor examen duurt ongeveer 35 minuten. Je begint op het parkeerterrein en ondergaat een oogtest. Ook dien je een aantal vragen over de motor te beantwoorden. Hierna zal de examinator achter je aanrijden gedurende de rit. Je krijgt tijdens dit examen instructies via een microfoontje in je helm. Je wordt beoordeeld op de veiligheid en zelfstandigheid van het rijden op een motor. Denk hierbij dus aan: het kijkgedrag, je plaats op de weg, of je de verkeersregels toepast en naar de voertuigbeheersing. Na afloop van dit examen keer je terug naar het CBR en krijg je te horen of je bent geslaagd.

 

AVD Rijbewijs

Wanneer je gehoord hebt dat je geslaagd bent kun je direct je AVD rijbewijs aanvragen bij de gemeente. Maak hier een afspraak bij gemeente Den Haag. We hopen dat jij de vrijheid van het motorrijden ook geweldig gaat vinden en wij vinden het leuk om mensen te trainen om veilig op pad te kunnen gaan. Met meer dan tien jaar gepassioneerde ervaring zijn wij ervan overtuigd dat je bij Rijschool Oscar in no-time je motor rijbewijs haalt! Heb jij je motorrijbewijs nog niet? Wacht niet langer en vraag dan direct een gratis proefles aan en start met een nieuw begin! Daarnaast hebben wij geen wachttijden dus je hebt binnen 2 dagen al je eerste rijles. Je AVD rijbewijs zal binnen no-time behaald zijn!

 

Vragen over je AVD rijbewijs of een proefles?

Heb jij nog vragen over de AVD motorrijlessen, vragen over de proefles of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via 06- 15 15 78 78 of stuur een e-mail naar: info@rijschooloscar.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

 

Adres:
Rijschool Oscar
Leyweg 660
2545 GP Den Haag

Rijschoolnummer:
RS4770K8

Vraag nu een proefles aan!

Wacht niet langer en meld je direct aan voor een intake-les. We hebben geen wachttijden, dus je hebt binnen twee dagen al je eerste rijles! Zo behaal jij binnen de kortste keren je rijbewijs!

Nu aanvragen!

Whatsapp direct!