Garantie pakket

Bij Rijschool Oscar ben jij aan het juiste adres voor een goede rijopleiding. Van autorijlessen en brommerrijlessen tot aan motorrijlessen en theoriecursussen, wij bieden het allemaal aan. Wij bieden garantie pakketten aan waarbij je onbeperkt mag lessen en recht hebt op onbeperkt rijexamens. Zo ben je er dus van verzekerd dat je na afloop jouw rijbewijs in je zak hebt!

 

Garantie pack auto

Autorijlessen kunnen soms best wel prijzig zijn en daarom hebben wij speciaal voor jou de Garantie pack auto ontwikkeld. Hierbij begin je met een proefles die geheel gratis is, als jij deze proefles als prettig hebt ervaren en je graag bij ons wilt komen lessen ga je starten met het pakket. Dit pakket is mogelijk voor leerlingen vanaf 16,5 jaar. Je hebt hierbij recht op onbeperkt lessen, voorrijden examen en onbeperkt examens en dit allemaal voor slechts €1500,-.

 

Garantie pack BE

Onze garantie pack BE is speciaal bedoeld voor automobilisten die graag hun aanhanger rijbewijs willen behalen. Hiervoor brengen wij een vast bedrag van maar liefst €500,- in rekening en voor dit bedrag heb je een gratis proefles, onbeperkt lessen, voorrijden examen en onbeperkt examens.

 

Garantie pack motor

Uiteraard hebben wij ook voor de motor een mooi garantie pakket samengesteld. Hierbij heb jij recht op een proefles, onbeperkt motorrijlessen, voorrijden examen en onbeperkt examens. Maar hier blijft het niet bij, bij ons krijg je voor tijdens het lessen ook een helm, kleding en motorlaarzen en dit allemaal voor €1500,-

 

Garantie pack taxi

Wil jij graag je taxipas halen? Ook voor een goede taxi opleiding kun je terecht bij Rijschool Oscar! En natuurlijk bieden wij ook voor de aankomende taxichauffeurs een passend garantiepakket aan. Bij dit pakket heb je voor maar €1500,- een gratis proefles, onbeperkt lessen, voorrijden examen, onbeperkt theorielessen en cursus, onbeperkt examens

 

Garantie pack theorie

Voordat je je rijbewijs gaat halen, moet je natuurlijk eerst je theorie examen gedaan hebben. En ook hier hebben wij aan gedacht! Je kunt namelijk bij ons voor maar €150,- onbeperkt theorielessen en onbeperkt theorie cursussen volgen!

 

Vragen over het behalen van je rijbewijs?

Heb jij nog vragen over onze garantiepakketten of heeft u misschien nog overige vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via 06- 15 15 78 78 of stuur een e-mail naar: info@rijschooloscar.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

 

Adres:
Rijschool Oscar
Loevesteinlaan 478
2533 CG Den Haag

Rijschoolnummer:
4770K8

 

Vraag nu een proefles aan!

Wacht niet langer en meld je direct aan voor een intake-les. We hebben geen wachttijden, dus je hebt binnen twee dagen al je eerste rijles! Zo behaal jij binnen de kortste keren je rijbewijs!

Nu aanvragen!

Whatsapp direct!